2022-01-31 07:08:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma nagyon jó hírt kaphatsz, ami feldobja kedvedet

Napi horoszkóp január 31-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Vízöntő Hold ma nagyon tárgyilagossá, objektívvé teszi a szemléletedet, ezzel jó alkalmat adva, hogy „hozzányúlj” a kényes kérdésekhez is. Legyen szó bármiről, családi ügyekről, párkapcsolati konfliktusról, munkahelyi vitáról, ma érdemes megtárgyalni.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Boldoggá teheted ma a másikat egy egészen aprócska meglepetéssel is. Ráadásul egy ellenségedről kiderülhet, hogy sokkal jobb szándékkal van irántad, mintsem gondoltad volna. A kapcsolatotok egészen új irányt vehet a mai napon.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sokféle lehetőséget kínál neked a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsd magad a céljaidhoz, és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adj, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodornak.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vízöntőben járó Hold picit lehűti az érzéseidet, de ez nem baj, sőt, hiszen hajlamos vagy a túlérzékenységre. Szívesen foglalatoskodsz ma magadban, nagyon jól telik az idő, ha érdekes feladatod akad.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma nagyon jó hírt kaphatsz, ami feldobja kedvedet. Ez a hír ráadásul a jövődre is befolyással lehet. Sok változás lesz az életedben. Talán sok kötelezettség is a közeljövőben, de annál több elismerés is. A mai napod még kicsit lazább, használd ki.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valaki, aki egykor olyan sokat tett érted, most segítségre szorulhat. Ideje, hogy végre visszaadj valamit abból a sok jóból, amivel elhalmoztak. Nem feltétlenül anyagiakra kell gondolni. Sokkal többet számít a törődés, a jó szó.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A legtöbb konfliktust a meg nem értés szüli. Egy apró félreértés miatt ma is hajlamos lehetsz arra, hogy bolhából is elefántot csinálj. Mielőtt még túlzott reakciókra ragadtatnád magad, kérj pontos magyarázatot.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nehéz feladat elé állíthat a mai napon a sors, de ne aggódj egy pillanatig sem, megbirkózol vele. A kihívást talán épp azért kapod, hogy felmérhesd az erőd. Te magad is meglepődsz, miféle tehetségeid vannak.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Igazán nemes gesztusra számíthatsz ma egy olyan ember részéről, akit eddig még tán nem is ismertél. Jó alkalom ez a nap a kapcsolatteremtésre, a külvilág felé való nyitásra. Az utóbbi időben nagyon begubóztál. Most változtass ezen!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Furcsa, szélsőséges helyzetekbe keveredhetsz a mai napon. Ezzel még önmagad is meglepheted, hát még a családod. Nem szoktak hozzá ahhoz, hogy te ilyen fura ügyekbe keveredsz. De hamar ráéreznek mind a kaland ízére.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Igazán szerencsés napra számíthatsz: szinte minden sikerül, amit elhatározol. Ha valamiben mégis sikertelenséget tapasztalsz, az azért van így, mert arra talán nincs is teendőd. Az utat másfelé kellene keresned. Törj magasabbra!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ha egy bizonyos ügy vagy ember iránt elkötelezettséget érzel, akkor itt az ideje, hogy ki is állj mellette. Ma lesz alkalmad megmutatni hűségedet, lojalitásodat neki, és fontos is, hogy így tegyél, a lelki békédért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: